Langstraat 66 Wassenaar

Winkelruimte, Langstraat 66 Wassenaar

Langstraat 66 Wassenaar
 • 309

Deel dit huis

Kopiëren

Of deel met

Informatie

 • Gebied, m²: 309
 • Vloeren: 1

Beschrijving

 • Beschrijving:

  Algemeen:
  Het betreft hier een uiterst representatieve turn-key winkelruimte gelegen aan de Langstraat. Het winkelpand ligt in het hart van het stadscentrum/ dorpskern op een prominente zichtlocatie van Wassenaar. Het betreft hier de begane grond met een zeer breed front aan de Langstraat.

  Locatie:
  Gelegen in het hart van het stadscentrum/dorpskern van Wassenaar, ook bekend als de Wassenaarse winkelhaak. Te midden van een riant winkelaanbod met vele aantrekkelijke winkels, is deze winkel de meest zichtbare met één van de grootste etalages van de straat. Parkeren en bushalte op loopafstand.

  De gemeente Wassenaar is één van de weinige gemeenten, die daadwerkelijk constructief meedenken, door € 3.000.000, — te investeren in het winkelgebied. In 2021 wordt gefaseerd gestart met de uitvoering van een nieuw centrum inrichtingsplan dat eind 2022 gerealiseerd zal zijn.

  Het zeer aantrekkelijke stadscentrum/dorpskern wordt met name versterkt door een ruim en gevarieerd winkelaanbod en tevens een breed en divers horeca- aanbod met z’n gezellige terrassen en diverse keukens.

  Frontbreedte:
  13,30 meter.

Vraag een makelaar over deze woning

Door op de «INFORMATIE AANVRAGEN»-knop te klikken, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid
Deze is gevestigd in is en wordt beheert door JVG Vastgoed. De ruimte wordt aangeboden voor .
Powered by Estatik