Algemeen:
Het betreft hier een uiterst representatieve turn-key hoekwinkelruimte gelegen op hoek van de Langstraat/Molenstraat. Het hoekwinkelpand ligt in het hart van het stadscentrum/dorpskern op de meest prominente zichtlocatie van Wassenaar. Het betreft hier de begane grond met meerdere etalages, zowel in de Langstraat als in de Molenstraat.

Locatie:
Gelegen in het hart van het stadscentrum/dorpskern van Wassenaar, ook bekend als de Wassenaarse winkelhaak. Te midden van een riant winkelaanbod met vele aantrekkelijke winkels, is deze winkel de meest zichtbare met één van de grootste etalages van de straat. Parkeren en bushalte op loopafstand.

Het zeer aantrekkelijke stadscentrum/dorpskern wordt met name versterkt door een ruim en gevarieerd winkelaanbod en tevens een breed en divers horeca- aanbod met z’n gezellige terrassen en diverse keukens.

In de Langstraat bevinden zich diverse gerenommeerde winkels zoals: Hema, Etos, Kruidvat, Blokker, Rituals, Intertoys, ICI Paris XL, Hunkemöller, EkoPlaza en Zeeman.

VVO:
Het totaal Verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat 280,00 m², geheel op de begane grond gesitueerd.
De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:
Molenstraat zijde circa 13,00 meter front.
Langstraat zijde circa 7 meter front.

Gebruik:
Conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte.

Energielabel:
E label.

Parkeergelegenheid:
De parkeermogelijkheden zijn uitstekend, want in het centrum is sprake van een blauwe zone. Zowel in de parkeergarage (De Luifelbaan) als de garage onder de HEMA als op straat geldt twee uur gratis parkeren met behulp van een blauwe kaart. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in het centrum aanwezig.

Opleveringsniveau:
Uitgangspunt is een casco verhuur, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn de navolgende voorzieningen in het gehuurde aangebracht:
– de volledige afwerking van voorgaande gebruiker.

Onderhoud en/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

Servicekosten:
Geen.
Huurder dient per datum sleuteloverdracht zorg te dragen voor aansluiting op – en rechtstreekse betaling van alle nutsvoorzieningen.

Huurtermijn:
5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden voor het einde van elke vaste periode van 5 jaar).

Huuringangsdatum:
Zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

Waarborgsom:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een vergoeding gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW, versie 2012.

Voorbehoud verhuurder:
Voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Sleuteloverdracht:
Indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de waarborgsom en de eerste huurbetaling heeft voldaan zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.